Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kecy, kecy a zas kecy xD

Toto je rubrika kde se hlavně kecá. Samozřejmě jen to zajímavé xD

První věc na kterou bych chtěl vznést pár komentů je verze 1.8. Notch si s tím dával na čas ale nakonec vyšla v pořádku ve středu 14. 9. 2011. Sice už v pondělí 12. 9. 2011 vyšla verze pre-release ale normalní 1.8ička je přece jenom lepší. Mám taky pár keců a fotek ve Fotoalbu ohledně několika pro mě významných novinek. Tak například: hlad, nevím jak pro vás ale pro mně je to bomba, a taky třeba kuřecí a hovězí maso. Dobrý sou pak taky Exp Orby. Ale myslim že pro mně je nejvýznamnější to, že přibyly NPCvillages a v 1.9 budou prej obyvatelé tak se máme na co těšit.

Mám pár keců ohledně mého Challenge. Tak za 1. pravidla sem dám co nejdříve budu moct a možná, že se mi sem podaří dát i samotný Challenge xD. Za 2. kdybyste veděli jak na to napište na můj e-mail: jirka.fremen@seznam.cz, skype: eziodaauditore nebo na facebook: Jiří Hasenöhrl.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

What you miss to remember about high-pitched blood oppression

(AWeekSheap, 8. 10. 2018 9:29)

Compression est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/achat-cialis-en-belgique/

Favourable Blood Intimidate associated with older people

(AHichDavinna, 30. 7. 2018 18:32)

Torsion bras de quelqu'un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang par de vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-belgique-pharmacie/